. Ma Ervin napja van.
Miért hagytuk, hogy így legyen?
2014-12-17 20:58:46
Miért hagytuk, hogy így legyen?

Miért hagytuk, hogy így legyen?

Furcsa alapokon nyugszik Magyarország jövője. A lényeg, ki tud többet lopni. Azt mondtuk az átkosban, hogy a gyár a népé. Ezért mindenki ellopott egy csapágyat, egy gerendát, egy gázpalackot, egy téglát, vagy egy tollat, stb., mert ez jár neki. Ki milyen munkahelyen dolgozott, olyanformán gazdagodott. A portás mindig elfordította a fejét, hogy ne vegyen észre semmit. A rendszer haldoklása idején már portás sem volt.


Az előző, és a jelenlegi Orbán kormány ellopta a magánnyugdíjat, ellopta a demokráciát, ellopta a sógorom rokkantnyugdíját, ellopta a volt bányász barátom és művész felesége korkedvezményes nyugdíját… Soroljam? Kirúgtak az állásomból, mert nem értettem velük egyet, még közmunkát sem adnak, de nem kapok segélyt sem, a létminimum alatt élek, kikapcsolták az áramot, de megbüntetnek, mert, a házam előtt nem tudom levágni az elektromos fűnyírómmal a túl magasra nőtt füvet – halljuk nap, mint nap.  A friss nyugati levegő helyett újra itt a keleti szél. Szenvedjen a tetves népség!

 

A baltás gyilkos mehetett haza, ahol szabadlábra helyezték. Ennek ellenére a fasisztoid berendezkedésű „Azerbajdzsán mintaállam” - mondta Orbán Viktor. Példakép Orbán számára az az állam, ahol a gyilkosokat szabadon engedik.

 

A NAV vezetőinek kapcsán kirobbant botrány csak a hegylánc egyik csúcsa. A többi csúcs még felderítetlen. Ami késik, azonban nem múlik. Nyomozzunk együtt, nyissuk ki a fülünket, szemünket! Érdemes a nyomozást az önkormányzati beruházásoknál kezdeni, majd összevetni a pártfinanszírozás kapcsán szerzett információkkal. Ne lepődjünk meg, ha az önkormányzati beruházások kapcsán eltitkolják előlünk a dokumentációkat. Ez nyilván nem véletlen. Ahol minden tiszta, ott nincs mit titkolni. Ahol pedig mosni kell, ott mosnak is rendesen.

Volt egyszer egy taxisblokád. A netadó ellen tüntető fiatalok talán nem is hallottak róla. Érdemes tanulmányozni azt az időszakot, hiszen tanulni sosem késő.

 

Gyermekeink azt tanulják az egyetemen, hogy doktorit úgy kell írni, hogy a más által megírt információt ellopom, majd azt a sajátomként adom tovább. Ha rájönnek, le kell tagadni. Lopj, csalj, hazudj, megéri! A nemzet sportolója is válhat így belőled.

 

Orbán megvívta a maga forradalmát, sőt még ma is vívja. Orbán igazi Che Guevara. Vajon én, ti, ők, mindenki Mikor vívjuk meg a forradalmunkat? Mire várunk? Hajrá! Gyerünk! Ne féljünk. Csak Orbán vívhat forradalmat? Ezt a lehetőséget is ellophatja tőlünk? Nem! Hajrá magyarok! Legyen végre igazi forradalom! Állítsuk vissza a demokráciát!

 

Az elmúlt pár napban többször gyülekeztek ezrek a különböző szervezők által szervezett tünéseken. Valami megmozdult. Ebből is látszik, soha nem késő. Hajrá Magyarország! – kiáltja Orbán. Hajrá Magyarország! – kiáltsuk mindannyian! Tegnap Budapesten, a Kossuth téren már vér is folyt. Két fiatalember feje sérült meg a rendőrség egyre brutálisabb beavatkozása kapcsán. Ez a brutalitás azonban még szolidnak nevezhető, de meddig marad így? A forradalmak mindig előhozzák a mártírokat.

 

Vajon napjainkban ki vállalja a mártír szerepét?

 

ernesto

Utoljára frissítve: 2014-12-17 20:59:49

További híreink
A kíváncsi falusi gyerek
A kíváncsi falusi gyerek még a fenekén hordja a tojáshéjat.
2015-01-12 21:52:13, Hírek, Publicisztika Bővebben
Lázár: ha ön nem beszari ember…
Lázár János polgármesterként pornóoldalakon ajánlotta Hódmezővásárhely gazdasági és kulturális értékeit. Lázár nem beszari, de egy képviselőtársát annak tekintette, mivel...
2014-10-28 16:00:07, Hírek, Publicisztika Bővebben
1956-ra emlékezve
Emlékezzünk, de ne felejtsük a tényeket. Ne hallgassunk a mai hatalmon lévő politikusok szavára, mert hamisan beszélnek.
2014-10-22 16:20:54, Hírek, Publicisztika Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>