. Ma Antal napja van.
Kábítószert rejtett a kabát
2015-03-05 10:50:00
Kábítószert rejtett a kabát

Kábítószert rejtett a kabát

Közúti ellenőrzésen bukott le a kábítószert szállító férfi.


A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának járőrei 2015. március 4-én 18 óra 10 perckor állítottak meg egy személyautót Szegeden, a Budapesti úton. Az ellenőrzés során a gépjárművet vezető H. János kabátjának zsebéből kettő simítózáras nejlontasak került elő, amiben bruttó 220 gramm, fehér színű, kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyag volt. A vegyészszakértő elsődleges szakvéleménye szerint a lefoglalt anyag kábítószernek minősül.

 

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya a 31 éves szegedi férfi ellen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, police.hu

További híreink
Ketten is megsérültek egy tűzben Szegeden
Szombat délelőtt kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül hatvannégy négyzetméteres faház Kiskundorozsmán, a Gyömbér utcában.
2018-12-01 17:19:39, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Emléktábla Kocsis Zoltán tiszteletére
Emléktáblát avattak Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester tiszteletére Budapest XIII. kerületében október 1-jén, a zene világnapján.
2018-10-04 13:13:45, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nick Cave: Egy démoni intellektus a Sportarénában
Az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb hatású és legtalálékonyabb alternatív rock zenekara, a Nick Cave & The Bad Seeds 2018-ban visszatér Budapestre, hogy június 21-én a S...
2018-06-09 12:00:10, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nevet szerzett magának, amikor Nagy Imrének megadta a végtisztességet. Hazudott ott is, alakoskodott, konjunkt...
Bővebben >>