. Ma Antal napja van.
Egy kislányt akart megerőszakolni
2015-03-10 09:38:12
Egy kislányt akart megerőszakolni

Egy kislányt akart megerőszakolni

Vádemelést javasol a rendőrség egy szegedi férfi ellen, aki egy 13 éves kislány sérelmére kísérelt meg szexuális erőszakot.


A nyomozás adatai szerint a 39 éves T. Tibor 2014 májusában ismerkedett meg egy enyhén értelmi fogyatékos 13 éves kislánnyal Szegeden. 2014. május 9-én reggel megvárta egy buszmegállóban, majd megkérte, hogy menjen vele. A kislány tiltakozott, ezért megragadta a sértett karját, majd a Kálvária sugárúton egy fás-füves területre húzta, ahol puszilgatni kezdte. A sértett továbbra is ellenállt, ezért lefogta, benyúlt a bugyijába és a melleit fogdosta. A kislány folyamatos tiltakozása miatt végül felhagyott cselekményével.

 

Az esetről a kislány egyik ismerőse értesült, ő hívta a rendőröket. A Szegedi Rendőrkapitányság a beszerzett bizonyítékok és a szakértői vélemények alapján szexuális erőszak bűntettének kísérletével gyanúsította meg a szegedi férfit. A rendőrség a nyomozást 2015. március 9-én befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

 

forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, police.hu

További híreink
Ketten is megsérültek egy tűzben Szegeden
Szombat délelőtt kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül hatvannégy négyzetméteres faház Kiskundorozsmán, a Gyömbér utcában.
2018-12-01 17:19:39, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Emléktábla Kocsis Zoltán tiszteletére
Emléktáblát avattak Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester tiszteletére Budapest XIII. kerületében október 1-jén, a zene világnapján.
2018-10-04 13:13:45, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nick Cave: Egy démoni intellektus a Sportarénában
Az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb hatású és legtalálékonyabb alternatív rock zenekara, a Nick Cave & The Bad Seeds 2018-ban visszatér Budapestre, hogy június 21-én a S...
2018-06-09 12:00:10, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Miskolcon is a budapesti Kunigunda utcai attakhoz hasonlóra sikeredett az akció, amelyben ellenzéki önkormányz...
Bővebben >>