. Ma Ervin napja van.
Jó hangulat?
2015-06-07 14:22:24
Jó hangulat?

Jó hangulat?

Június 6-án az újvárosiak ünnepelték magukat az Újvárosi Nap megrendezésével. Vállalkozók sokasága adta össze a pénzt, hogy megrendezhessék az egész napos programsorozatot.


Mint mindig a szokásos programokat szervezték az idén is. Semmi különleges nem volt. Igazi falunapon érezhette magát a kilátogató. Persze enni, inni most is lehetett. Mindkettőből volt bőségesen. Az italválaszték ugyan hagyott némi kívánnivalót maga után, de erről nem a szervezők tehettek.

 

Az est fénypontja az utcabál volt. Ez a program volt az, amely az előző évekhez képest fejlődést mutat. Köszönhető a Piramis Team együttesnek. A magukat retro rock zenekarnak tituláló együttes maradandó szórakozást nyújtott a résztvevőknek. Az utcabálon készült képeket megtekintheti ITT.

 

Estére kelvén azonban szomorú kép fogadta a jobb érzésű embereket. Az utcabál idejére a szemét gyűjtésére alkalmas edények megteltek, olyannyira, hogy hatalmas kupacok alakultak ki körülöttük. Dicséret illeti az embereket, hogy azért nem dobálták össze-vissza a szemetet, hanem a szemetes edények mellé helyezték.

 

 

Az előző években külön zsákokat helyeztek ki a szemét összegyűjtésére. Most ez elmaradt. Csak remélni tudjuk, hogy a szervezők tanultak az esetből, és jövőre megfelelő mennyiségű tároló hellyel, zsákkal készülnek a szemét összegyűjtésére. A felhőtlen szórakozás egyik alapja a tiszta környezet. Ez nem adatott meg szombaton este a kilátogatóknak. Igazi Paraszt Párizs ez kérem!

 

A szervezők becsületére legyen mondva, vasárnap reggel 8 órakor nyoma sem volt az esti bulinak.

 

– krupi –

Utoljára frissítve: 2015-06-07 14:35:08

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>