. Ma Krisztina napja van.
Graffitizett, elfogták
2014-07-30 14:57:48
Graffitizett, elfogták

Graffitizett, elfogták

Gondolatébresztésnek szánta a „művét” a szegedi férfi.


Egy szegedi lakos hívta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. július 28-án 7 óra 53 perckor. A bejelentő elmondta, hogy néhány perccel korábban látta, amint egy ismeretlen férfi az egyik Egyetem utcai épület falára festékszóróval a "GYŰRŰELLENSÉG" feliratot festette fel.

 

A kiérkező járőrök egy kukában megtalálták a festékszóró spray-t, majd néhány percen belül a közelben elfogták a gyanúsítottat is. B. Lajost előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol rongálás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A 42 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a felirattal gondolatokat akart ébreszteni az emberekben.

 

forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

További híreink
Elhunyt a legendás magyar színésznő
85 éves korában vasárnap elhunyt Vass Éva kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész – közölte a szinhaz.org színházi portál.
2019-05-13 10:48:06, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Ketten is megsérültek egy tűzben Szegeden
Szombat délelőtt kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül hatvannégy négyzetméteres faház Kiskundorozsmán, a Gyömbér utcában.
2018-12-01 17:19:39, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Emléktábla Kocsis Zoltán tiszteletére
Emléktáblát avattak Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester tiszteletére Budapest XIII. kerületében október 1-jén, a zene világnapján.
2018-10-04 13:13:45, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Velencei-tóhoz mentek volna osztálykirándulásra a pécsi Széchenyi István Gimnázium tizedikes diákjai, ám a v...
Bővebben >>