. Ma Emma napja van.
A Demokratikus Koalíciónak fontos Csongrád megye
2014-10-08 21:55:17
A Demokratikus Koalíciónak fontos Csongrád megye

A Demokratikus Koalíciónak fontos Csongrád megye

Dr. Vadai Ágnes országgyűlési képviselő, a Demokratikus Koalíció alelnöke ma Csongrád megyébe látogatott. Először a makói piacon találkozott az érdeklődőkkel, bemutatta a DK megyei listavezetőjét, Csóti Zsombort.


A listavezető ismertette programját a választókkal. Vadai Ágnes meglátogatta azt a piaci zöldségest, akiknél az országjárás alkalmával Gyurcsány Ferenccel árusítottak, ezt követően megnézte a Hagymatikum fürdőt.

 

Vadai Ágnes felhívta a figyelmet a Fidesz listán szereplő Bozó Zoltánnal kapcsolatos problémákra. A sajtóanyagot elolvashatja ITT. részletesebben pedig itt olvashatja.

 

Hódmezővásárhelyen ebben a témában akart sajtótájékoztatót tartani az összefogás vásárhelyi jelöltjével Bencze Tamással. Az eseményre az MTI nem küldött tudósítót, tájékoztatásuk szerint a Vásárhelyi Televízió anyagát szerették volna átvenni. A Vásárhelyi Televízió munkatársa az eseményre 20 perc késéssel és riporter nélkül érkezett. Ezt Vadai Ágnes már nem várta meg. Mucsi Tamás választókerületi elnökkel annyit üzent, Lázár Landnek egyszer vége lesz és a televízió nem teheti meg, hogy egy országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójáról elkésik és nem kiegyensúlyozottan tájékoztat, mindezt az adófizetők pénzén. Mucsi Tamás választókerületi elnök a sajtó munkatársának odaadta a sajtóanyagot, röviden ismertette annak tartalmát. Ezt követően elmondta: tűrhetetlen, hogy addig, amíg Hódmezővásárhely főterét négyzetméterenként 3 közmunkás polírozza, addig Kincses telep elhanyagolt, játszóterei lepusztultak, mintha nem is a település része lenne. Visszautalt Lázár János azon kijelentésére, amit Makón tett, hogy "Egy településen ne csak a kirakat, hanem a hátsó udvar is legyen rendben!"

 

Vadai Ágnes programja az algyői Faluházban folytatódott, ahol Csóti Zsombor megyei listavezető mellett bemutatta Mezei Istvánt és Pálföldi Mártont, a DK helyi képviselőjelöltjeit. A fórumon elhangzott, hogy Algyőn a DK az egyetlen baloldali alternatíva. A képviselőjelöltek legfontosabb célja, hogy a kimagasló adóbevételekkel rendelkező település testületi ülései nyilvánosak legyenek, közvetítse azokat a helyi televízió. Az embereknek joguk van tudni, hogy a település adóbevételeit mire költik - hangzott el a fórumon.

 

A Csongrád megyei kampánykörút Szegeden, az Anna-kútnál kitelepüléssel ért véget, ahol az országgyűlési képviselőt már sok szimpatizáns és Binszki József képviselőjelölt várta.

 

 Vadai Ágnes Csongrád Megyében

– tudósítónktól –

Utoljára frissítve: 2014-10-09 09:28:54

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>