. Ma Magdolna napja van.
Első12KövetkezőUtolsó (2)
Hódmezővásárhely 2015. június 6. Újvárosi Nap, Utcabál

2015. június 6-án rendezték mag az Újvárosi Napot. Az esti utcabálon készült képeket láthatja. Az Újvárosi Napról készült beszámolót elolvashatja ITT.

2015-06-07 14:31:09, Galéria Megtekintés
Papp Zsanett 2. nyílt levele Farkas Éva Erzsébet Makó polgármester asszonyához.

Farkas Éva Erzsébet Makó polgármester asszonya által vezetett önkormányzat nem veszi figyelembe a fiatalokat. Eddig kiváló volt a viszony a fiatalok és az önkormányzat között. Országos hírű Ifjúsági Klubot hoztak létre. Pályáztak, nyertek, felépítették. A sikereket azonban a jelenlegi városvezetés nem respektálja. Ezt megunva fordult nyílt levélben Papp Zsanett, Farkas Éva Erzsébethez.  A polgármester asszony válaszolt a levélre, de a nem megfelelő választ egy újabb nyílt levélben pontosította Papp Zsanett. A képen ezt a levelet olvashatja. Az erről szóló cikket elolvashatja ITT.

2015-05-23 20:01:52, Galéria Megtekintés
Farkas Éva Erzsébet Makó polgármester asszonyának válaszlevele Papp Zsanett volt diákpolgármesternek.

Farkas Éva Erzsébet Makó polgármester asszonya által vezetett önkormányzat nem veszi figyelembe a fiatalokat. Eddig kiváló volt a viszony a fiatalok és az önkormányzat között. Országos hírű Ifjúsági Klubot hoztak létre. Pályáztak, nyertek, felépítették. A sikereket azonban a jelenlegi városvezetés nem respektálja. Ezt megunva fordult nyílt levélben Papp Zsanett, Farkas Éva Erzsébethez.  A polgármester asszony válaszolt a nyílt levélre. A képeken ezt a levelet olvashatja. Az erről szóló cikket elolvashatja ITT.

2015-05-23 20:00:39, Galéria Megtekintés
Papp Zsanett nyílt levele Makó polgármester asszonyának

Farkas Éva Erzsébet Makó polgármester asszonya által vezetett önkormányzat nem veszi figyelembe a fiatalokat. Eddig kiváló volt a viszony a fiatalok és az önkormányzat között. Országos hírű Ifjúsági Klubot hoztak létre. Pályáztak, nyertek, felépítették. A sikereket azonban a jelenlegi városvezetés nem respektálja. Ezt megunva fordult nyílt levélben Papp Zsanett, Farkas Éva Erzsébethez.  A képen ezt a levelet olvashatja. Az erről szóló cikket elolvashatja ITT.

2015-05-23 19:42:47, Galéria Megtekintés
Aforizmákról a zeneszobában

A Kárász József Irodalmi Kör fényesi Tóth János vezetésével 2015. január 14-én, szerdán tartotta a Családi tűzhely címmel legújabb rendezvénysorozatát. Az előadásról készült tudósítást elolvashatja ITT.

2015-01-16 08:47:46, Galéria Megtekintés
Mindszent, Nagycsaládosok vacsoraestje, 2014. 10. 18. szombat 19 óra

Immár hagyománnyá vált, hogy az Ölelő Karok Mindszenti Nagycsaládosok Egyesülete műsoros estet rendez minden év őszén a Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központban, Mindszenten. Szűcsné Tóth Szilvia elnök köszöntötte a megjelenteket, melyen az újonnan megalakult képviselő-testület több tagja is megjelent.

2014-10-21 09:31:29, Galéria Megtekintés
Szent Ágota Gyremekotthon Hódmezővásárhely, Bemutatkozó anyag

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Intézmény Hódmezővásárhelyen is működtet egy gyermekotthont. A bemutatkozó anyag többszörösen félrevezető, nem a valóságot mutatja be.

 

A bemutatkozó anyaggal kapcsolatos cikkünket elolvashatja ITT.

2014-10-10 16:45:33, Galéria Megtekintés
Vadai Ágnes Csongrád megyében

Dr. Vadai Ágnes országgyűlési képviselő, a Demokratikus Koalíció alelnöke 2014. október 8-án Csongrád megyébe látogatott. Először a makói piacon találkozott az érdeklődőkkel, bemutatta a DK megyei listavezetőjét, Csóti Zsombort, majd Hódmezővásárhely és Algyő következett. A Csongrád megyei kampánykörút Szegeden, az Anna-kútnál kitelepüléssel ért véget, ahol az országgyűlési képviselőt már sok szimpatizáns és Binszki József képviselőjelölt várta.

 

A kampánykörútról készült írásunkat elolvashatja ITT.

2014-10-08 22:05:27, Galéria Megtekintés
Első12KövetkezőUtolsó (2)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Éveken át volt afféle útmutatóm Dosztojevszkij egyik regényhősének, a fegyenctelepen raboskodó, éjszakánként a...
Bővebben >>