. Ma Eszter napja van.

Csongrád Megyei Hírhatár

Fókuszban

Nem estek messze a „turulfától” – börtön...

Nem estek messze a „turulfától” – börtön várhat a Jobbik új elnökének fiaira

Az egykori Betyársereg tagjait, köztük a Jobbik hétvégén kinevezett elnökének, Sneider Tamásnak két fiát azzal vádolják, hogy addig zaklattak egy roma családot a Heves megyei Szúcson, míg azok elköltöztek a faluból.

Bővebben

Félvér szudáni lány lehet a Nemzet Szépe

Félvér szudáni lány lehet a Nemzet Szépe

A 26 éves Eisam Eldeen Yasmin nagyon büszke arra, hogy bekerült a Nemzet Szépe döntősei közé. A magyar alapítású nemzetközi szépségverseny egyedülálló módon az adott nemzet értékeit társítja a külső- és belső szépséghez.

Bővebben

Simicska ledobta az atombombát – önmagár...

Simicska ledobta az atombombát – önmagára: Megszűnik a Magyar Nemzet és a Heti Válasz, a Hír Tv-nél elbocsátások lesznek

Simicska Lajos anyagi okok miatt felszámolja meghatározó médiaérdekeltségét.

Bővebben

Kö(s)zpénzen kampányol a Fidesznek és mi...

Kö(s)zpénzen kampányol a Fidesznek és migránsozik Újpest polgármestere

Wintermantel Zsolt az önkormányzat méregdrága, 46 000 példányban megjelent Újpesti Találkozások című bulvármagazinjában gondolta úgy, hogy a közpénzen készült és a lakosság politikamentes tájékoztatását szolgáló kiadványban áll neki véresszájúan migránsozni a választásra.

Bővebben

Az „ördögi Soros” a magyar szegénysorsú ...

Az „ördögi Soros” a magyar szegénysorsú gyermekeknek ajánlotta humanitárius díjának összegét

A díjat a város filharmonikusai alapították, és minden évben egy olyan szervezetnek vagy személynek ítélik oda, aki kiemelkedően sokat tesz az emberi jogokért. Az idén ezt a díjat Soros György kapta, aki videóüzenetben jelentette be, hogy a vele járó 10 ezer eurót (3 millió forintot) az Igazgyöngy Alapítványnak ajánlotta fel.

Bővebben

Hogy mivan..?!: Szél szerint Polt a hely...

Hogy mivan..?!: Szél szerint Polt a helyén maradhat a Fidesz bukása után is

Szél Bernadett az Ökopolisz Alapítvány keddi, a korrupció visszaszorításáról szóló rendezvényén garantáltan oligarchamentesnek nevezte az LMP-t, és hangsúlyozta: képesek arra, hogy a választók akaratát teljesítsék kormányon.

Bővebben

Rendőrségi Hírek

Ordenáré taplóság a közmédiánál: Nem hív...

Ordenáré taplóság a közmédiánál: Nem hívták meg Csukás Istvánt a Süsü-kiállításra

Kevés bábfigura lehet a világon, amelynek kiállítást szenteltek, a magyarok kedvenc mesealakja, Süsü viszont mától ezzel dicsekedhet. Annak viszont az egyfejű sem örülne, hogy Csukás Istvánt elfelejtették meghívni a megnyitóra.

Bővebben

Felújították a Hárs-hegyi kilátót

Felújították a Hárs-hegyi kilátót

Befejeződött a 454 méter magas Nagy-Hárs-hegy tetején álló Kaán Károly kilátó felújítása. A munkálatokat egy magánember két és fél millió forintos felajánlással támogatta.

Bővebben

Elhunyt a legismertebb magyar karikaturista

Elhunyt a legismertebb magyar karikaturista

A magyar karikatúra doyenje, életének 96-ik évében 2016. május 16-án este, csendben eltávozott. A Munkácsy-díjas karikaturista, érdemes és kiváló művész 1921. március 3-án született. Egész életében azt vallotta, a karikatúra az újságírás egyik műfaja.

Bővebben

Németh Kristóf távozik az általa vezetet...

Németh Kristóf távozik az általa vezetett Játékszínből

Németh Kristóf az ATV reggeli műsorában jelentette be, hogy távozik a Játékszín igazgatói pozíciójából. Állítása szerint nem arról van szó, hogy a társigazgató, Bank Tamás túrta volna ki – írja a Blikk.

Bővebben

Egy kislányt akart megerőszakolni

Egy kislányt akart megerőszakolni

Megszaporodtak a szexuális erőszakos cselekedetek, vagy csak több a felderítés?

Bővebben

Kábítószert rejtett a kabát

Kábítószert rejtett a kabát

A vegyészszakértő szerint kábítószer, a rendőrség szerint csak kábítószergyanús.

Bővebben

Kitekintő

Kézzel törte a tó jegét a kislány megmen...

Kézzel törte a tó jegét a kislány megmentéséért a két rendőr

A kezükkel törték a jeget, így gázolt be a tóba az a két egyenruhás – Vágó Zoltán törzszászlós, körzeti megbízott és Kopasz Zsolt törzsőrmester – akik múlt hétvégén mentettek ki egy gyereket egy XVIII. kerületi tóból.

Bővebben

Metróalkalmazott akaszthatta fel magát a...

Metróalkalmazott akaszthatta fel magát a Batthyány téri metróalagútban

Holttestet találtak csütörtök délelőtt az I. kerületben. Az elhunytra a Batthyány tér metrószintjén. A 24.hu információi szerint a férfiáldozat vélhetően öngyilkosságot követett el: felakasztotta magát.

Bővebben

Kindertojásba rejtett drogot találtak a ...

Kindertojásba rejtett drogot találtak a rendőrök

A II. kerületi rendőrök kábítószer birtoklás miatt folytatnak eljárást egy kecskeméti férfival szemben, aki autójában, egy kindertojásban és egy táskában rejtett el 50 grammnyi kábítószert.

Bővebben

Harmincéves határvadász halt meg a brutá...

Harmincéves határvadász halt meg a brutális balesetben, miközben a Hősök terén avattak

Miközben Budapesten a Hősök terén a rendőrség állományába kinevezett tiszthelyettesek ünnepélyes eskütétele zajlott, a déli határról tartottak hazafelé a határvadászok, amikor buszuk kamionnal ütközött. Egy rendőr őrmester és a busz sofőrje a helyszínen szörnyethalt.

Bővebben

Szlovák rendszámú luxuskocsis szatír tar...

Szlovák rendszámú luxuskocsis szatír tartja rémültben a győri nőket

Egy nő hétfőn babakocsival sétált Győrladaméron, amikor megállt mellettük egy fekete színű Porsche Cayenne. A sofőr először úgy tett, mintha útbaigazítást kérne, ezért a mit sem sejtő nő lehajolt, hogy benézzen az ablakon.

Bővebben

Eltűnt kamaszlányokat keres a rendőrség

Eltűnt kamaszlányokat keres a rendőrség

A 15 éves Szalai Vivien pénteken nem ment haza tatabányai iskolájából - utoljára Szentesen látták egy fiú társaságában, azóta nem adott magáról életjelet, telefonját nem veszi fel.

Bővebben

Környezetünk

Leállt a forgalom a Parlament előtt

Leállt a forgalom a Parlament előtt

Rendőri segítséggel kelt át egy kacsacsalád az úton Budapesten az Id. Antall József rakparton a Parlament előtt. A különös mentőakcióról felvételt készített egy sofőr, amit később közösségi oldalán is megosztott.

Bővebben

Horror a János-kórházban: Szíven szúrta ...

Horror a János-kórházban: Szíven szúrta magát egy beteg

Szíven szúrta magát egy beteg a Szent János Kór­ház Pulmonológiai Osztályának egyik I. emeleti kórtermében – írja a Bors.

Bővebben

Már megint botrány van Demjén körül

Már megint botrány van Demjén körül

Legutóbb a vizes vb dala fodrozta az énekes körül a hullámokat, azelőtt egy veszprémi koncert csapnivaló minősége, most egy kaposvári fiaskó rongyolja Demjén amúgyis rogyadozó nimbuszát.

Bővebben

Romániai gyerekmunkában készülnek a Kind...

Romániai gyerekmunkában készülnek a Kinder-tojások..?

A Kindert gyártó olasz cégnek, a Ferrerónak van egy román beszállítója, a Romexa. Ez a cég alvállalkozókon keresztül oldotta meg a tojások töltését – írja a The Sun angol bulvárlap.

Bővebben

Hajdu pornóképeket küldözgetett a stábta...

Hajdu pornóképeket küldözgetett a stábtagoknak, Sváby Soros anyját szidta

Sváby András nem hallgat tovább: nyilvános Facebook-oldalán közölte véleményét, egyben bocsánatkérését a nemrégiben nyilvánosságra került ATV-s belső chat ügyében, amelyben egyebek mellett pornóképeket küldözgettek egymásnak a Heti Napló kollégái, köztük Hajdú Péter is. Sváby szerint bűncselekmény történt.

Bővebben

Kirúgták az önimádó Pintért – a Jimmy-mu...

Kirúgták az önimádó Pintért – a Jimmy-musicaltől az özvegy is összeroppant

Szerződést bontott Szigetszentmiklós önkormányzata Pintér Tibor Sziget Színház nevű művészeti egyesületével – tudta meg a Blikk.

Bővebben

Hírbox

Sport

Tízmilliárdokra büntethetik a magyar kor...

Tízmilliárdokra büntethetik a magyar kormányt

Az Európai Bizottság bejelentette: pert indít a magyar kormánnyal szemben, mert számos városunkban a levegő szennyezettsége rendszeresen túllépi a megengedett határértéket.

Bővebben

Senki sem lát Orbán fejébe, talán jobb i...

Senki sem lát Orbán fejébe, talán jobb is így – de képes kiuralkodni Petőfi 24 évét is

Van már új kormánya az országnak. A negyedik Orbán-kormány. Mondhatnánk, jóból is megárt a sok, de úgy tetszik, korai még azon töprengeni, 12 év után újabb 4 év sok, vagy kevés.

Bővebben

Molnár Gyula, Fodor Gábor és a többi „or...

Molnár Gyula, Fodor Gábor és a többi „orbánista áruló”

A kutya nem szavazott a Liberálisokra, ahogyan soha korábban, mert a párt soha nem indult el önállóan egyetlen országgyűlési vagy EP-választáson sem – Pető Péter, a 24.hu felelős szerkesztőjének publicisztikája az ellenzéki botrányról.

Bővebben

A szegény ember lazaca a csirkefarhát

A szegény ember lazaca a csirkefarhát

Pünkösdre készülve a meglátogatott családok mindegyikénél csirkefarhát főtt a fazékban, amit igyekeztek változatos formában elkészíteni. A bihari családi majális szervezői láthatták: a szegény ember lazaca, a csirkefarhát.

Bővebben

Orbán „lopta el Kádár koponyáját”: Újrai...

Orbán „lopta el Kádár koponyáját”: Újraindítják a szüzességtemető építőtáborokat

Munkára nevelne a Kis-Balatonnál tervezett építőtábor, a résztvevők a helyi nemzeti park tanösvényeit tartják majd karban.

Bővebben

7,5 milliárdot kaszált csak a kaszinóin ...

7,5 milliárdot kaszált csak a kaszinóin tavaly Vajna – ki is pakolta a horribilis bevételt

Több mint 7,3 milliárdos adózott eredménnyel zárta a tavalyi évet a Las Vegas Casino Kft., derült ki Andy Vajna egyik fő kaszinós cégének kötelezően benyújtandó éves beszámolójából.

Bővebben

Kultúra

Halló Houston, van egy kis probléma..: F...

Halló Houston, van egy kis probléma..: Fegyelmi vár(hat) Molnár Gyulára

Tóth Bertalan az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: az lenne a tisztességes lépés, ha Bősz Anett a mandátumát az MSZP-Párbeszéd frakciójának adná. Molnár Gyula, az MSZP elnöke túllépte hatáskörét a Liberálisokkal, a választás előtt kötött szerződés aláírásával - vélekedett az MSZP frakcióvezetője.

Bővebben

Mészáros bizniszeihez képest fillérekért...

Mészáros bizniszeihez képest fillérekért kiárusítja a CBA-üzleteket az alapító

Megválik CBA-részesedésétől Baldauf László, a kereskedelmi lánc egyik alapítója és tiszteletbeli elnöke - írta keddi számában a Népszava.

Bővebben

Az LMP új társelnöke a Jobbikkal igen, d...

Az LMP új társelnöke a Jobbikkal igen, de az MSZP-vel és a DK-val semmiképpen nem fogna össze

Megválasztása esetén "egy erős országos hálózattal rendelkező, radikálisabb pártot" akar faragni az LMP-ből. A feltehetően a jövő héten tartandó tisztújításon megválasztandó társelnök Keresztes László Lóránt (a képen középen) úgy nyilatkozott a Szabad Pécs portának, hogy két erős vállalással vág neki a rá váró tisztségnek.

Bővebben

Orbán fegyverkezésre készül..? – kétszer...

Orbán fegyverkezésre készül..? – kétszeresére akarja növelni a hazai katonaságot

Magyarország megvédése nem a NATO és nem is az Európai Unió feladata, hanem a miénk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az Országház Kupolacsarnokában, a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén.

Bővebben

Rugalmasabbá válhat a tűzgyújtási tilalo...

Rugalmasabbá válhat a tűzgyújtási tilalom elrendelése és feloldása

A korábbi szabályozás szerint a megyei tűzgyújtási tilalmat az elsőfokú erdészeti hatóság, az országos tűzgyújtási tilalmat erdőgazdálkodásért felelős földművelésügyi miniszter rendelte el közigazgatási határozatban.

Bővebben

Balog búcsúzóul átlag kétmilliót osztott...

Balog búcsúzóul átlag kétmilliót osztott kétezer munkatársának a választás előtt

Négy milliárdból példátlan pénzosztás volt az EMMI-nél a választás előtt. Több mint kétezer emberét jutalmazhatta meg Balog Zoltán, az emberi erőforrások korábbi minisztere.

Bővebben
Halló Houston, van egy kis probléma..: Fegyelmi vár(hat) Molnár Gyulára
Halló Houston, van egy kis probléma..: Fegyelmi vár(hat) Molnár Gyulára
Tóth Bertalan az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: az lenne a tisztességes lépés, ha Bősz Anett a mandátumát az MSZP-Párbeszéd frakciójának adná. Molnár Gyula, az MSZP elnöke túllépte hatáskörét a Liberálisokkal, a választás előtt kötött szerződés aláírásával - vélekedett az MSZP frakcióvezetője.
2018-05-22 15:00:14, Hírek, Kultúra Bővebben A hír nyomtatása
Tízmilliárdokra büntethetik a magyar kormányt
Tízmilliárdokra büntethetik a magyar kormányt
Az Európai Bizottság bejelentette: pert indít a magyar kormánnyal szemben, mert számos városunkban a levegő szennyezettsége rendszeresen túllépi a megengedett határértéket.
2018-05-22 11:06:00, Hírek, Sport Bővebben A hír nyomtatása
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Legutóbb a vizes vb dala fodrozta az énekes körül a hullámokat, azelőtt egy veszprémi koncert csapnivaló minős...
Bővebben >>